Ontdek de Mazda CX-60

De All-New Mazda CX-60 vertegenwoordigt alles wat al 100 jaar lang het DNA van Mazda
uitmaakt: oogstrelend interieur- en koetswerkdesign, Japans vakmanschap en de nieuwste
technologie. En dit alles met maar één doel voor ogen: een uitzonderlijke rijervaring voor u en uw passagiers.

Zoals alle Mazda’s is ook de All-New Mazda CX-60 een fantastische auto om mee te rijden – intuïtief, veilig en
uitermate gebruiksvriendelijk. Het ontwerp is een combinatie van hoogwaardige materialen, Japans erfgoed en
de passie van Mazda’s ervaren Takumi-vaklui die hart en ziel leggen in elk exemplaar van onze uniek vormgegeven auto’s.

De All-New Mazda CX-60 is ook onze allereerste plug-in hybride waarmee we meteen
ook een hele reeks nieuwe, op de bestuurder gerichte technologieën introduceren.

De All-New Mazda CX-60 onthulling

Uitgepuurde Japanse esthetiek, een verfijnde maar toch gedurfde vormgeving:
de All-New Mazda CX-60 is ontworpen voor bestuurders die weten wat ze willen. Het rustgevende, elegante
interieur biedt een hele reeks subtiel ingewerkte opties die uw verwachtingen ongetwijfeld zullen overtreffen. Een SUV
ontworpen voor vooruitstrevende bestuurders die weten wat kwaliteit is en kunnen genieten van een opwindende rijdynamiek.

Uniek Japans Design

De All-New Mazda CX-60 volgt de Kodo-designtaal. Deze doet recht aan het Japanse begrip ‘Ma’, wat de rust en schoonheid van een lege ruimte uitdrukt. Elk design element van de All-New Mazda CX-60 heeft een functie en is een uiting van een geraffineerd gevoel van schoonheid en verfijning. Het interieur bestaat uit edele materialen zoals esdoornhout, Nappa leder en unieke Japanse stoffen.

Veiligheid en comfort

De All-New Mazda CX-60 is voorzien van een reeks technologieën die de auto veiliger en comfortabeler maken. Een nieuwe functionaliteit is het Driver Personalization System dat de omgeving van de bestuurder naar wens automatisch aanpast, de 360° camera waarmee je rondom de auto alles ziet, en het Kinematic Posture Control dat de wendbaarheid vergroot en voor stabiliteit in de bochten zorgt.

PRIME-LINE

De All-New Mazda CX-60 Prime-line biedt u een hele reeks aantrekkelijke uitrustingen, zoals draadloze Apple CarPlay™ of Android Auto™. Het ontspannende interieur vormt een veilige cocon waarin u zich steeds volledig op u gemak voelt dankzij de vele veiligheids-toepassingen gaande van de geavanceerde dodehoekassistent en de parkeersensoren tot de remassistent voor de stad.

Vanaf € 48.890

PRIME-LINE

De All-New Mazda CX-60 Exclusive-line biedt u een hele reeks veiligheids- en entertainmentuitrusting, zoals draadloze Apple CarPlay™ of Android Auto™. Het verwarmde stuurwiel en dito zetels vooraan bieden u extra comfort. En daar krijgt u ook nog parkeersensoren voor- en achteraan bovenop. Kortom, met deze auto wilt u nog jaren blijven rijden.

Vanaf € 50.390

PRIME-LINE

De All-New Mazda CX-60 Homura biedt u heel wat aantrekkelijke extra’s om uw Mazda een super sportieve look mee te geven. De zwarte lederen zetels, de sfeerverlichting en de voetverlichting achteraan creëren een gezellige en uitnodigende omgeving. U kunt niet wachten om opnieuw achter het stuur plaats te nemen. Kies voor de Mazda CX-60

Vanaf € 52.790