PDI medewerker

Stipt, klantgericht, oog voor detail en een passie voor wagens?
Dan ben jij onze volgende PDI-specialist!

Wat doe je als PDI medewerker?

Als PDI medewerker (Pre Delivery Inspection) sta je in voor de inspectie en afwerking van nieuwe wagens bij aankomst op onze locatie. Hierbij zorg je er niet alleen voor dat de wagens in perfecte staat zijn, maar ook dat ze een echte eyecatcher zijn voor onze klanten. Je verwijdert alle plastic en andere transportverpakking, reinigt de wagens grondig, polijst ze tot ze glanzen, en zorgt ervoor dat de vloeistoffen en bandendruk gecontroleerd zijn. Ook zorg je voor de juiste nummerplaten en bestickeringen. Kortom, je zorgt ervoor dat de wagens tip-top in orde zijn voor de klant.

Daarnaast beheer je ook onze parking en zorg je voor het transport van wagens indien nodig. Je bent verantwoordelijk voor een correcte planning en organisatie van de parking, zodat onze klanten altijd snel en efficiënt geholpen kunnen worden.

Dit vind je leuk om te doen

‣ De werkzone opruimen en schoonmaken en basisonderhoud uitvoeren aan gereedschappen en installaties.

‣ Gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, enz.).

‣ Een voertuig klaarmaken vóór levering of gebruik (schoonmaken aan de binnen- en buitenkant, vloeistofpeilen bijvullen, enz.).

‣ De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst(en).

‣ Een test op de weg uitvoeren met een particulier of industrieel voertuig.

‣ Een privévoertuig naar zijn leverings- of afhaalbestemming rijden (vervoer tussen sites, terughalen, enz.).

Solliciteren?
Gewoon doen.

Ik ga ervoor