New Ford Kuga.

Stap binnen in de gloednieuwe Ford Kuga, net onthuld!

Multifunctioneel

Comfortabel efficiënt.

Ontdek de belangrijkste eigenschappen van de nieuwe Ford Kuga.

Blijf verbonden met uw wagen en de wereld om u heen dankzij het SYNC 4 infotainmentsysteem met 5G connectie, Apple CarPlay, Android Auto én build-in Amazon Alexa.

Veiligheid staat voorop bij de Ford Kuga, met onder andere een verbeterde adaptieve cruise control en 360-graden camera.

Verscuifbare stoelen op de tweede rij kunnen de beenruimte vergroten tot meer dan 1 meter voor achterpassagiers of tot wel 150 liter extra bagageruimte creëren.

Prestatiegericht.

De PHEV-versie biedt tot 69 km puur elektrisch rijden voor bestuurders die kunnen profiteren van thuis- of openbare oplaadmogelijkheden. Voor bestuurders zonder handige oplaadmogelijkheden in de buurt biedt de Kuga Hybrid het gemak en comfort van een geëlektrificeerde aandrijflijn, met een rijbereik van maximaal 900 km op een enkele tank brandstof en tot 64 procent puur elektrisch rijden in de stad.

Totale beauty.

De nieuwe Kuga is zowel van binnen als van buiten geëvolueerd, met een fris, zelfverzekerd design. De slimme Titanium, sportieve ST-Line en robuuste Active-modellen hebben unieke ontwerpkenmerken en onderscheidende persoonlijkheden. Een opvallende LED-lichtbalk over de volledige breedte omlijst het nieuwe front grille-design, dat trots het Ford Blue Oval toont en daarmee zijn kracht en doel benadrukt.

Neem contact op met onze collega’s voor meer info en prijzen.