Mazda CX-60.

Een uitzonderlijke rijervaring voor u en uw passagiers

Offerte of testrit aanvragen
Een complete wagen

Verfijnde elegantie.

Ontdek de belangrijkste eigenschappen van de Mazda CX-60.

De All-New Mazda CX-60 inspireert meteen door de soepele, maar krachtige rijervaring. Onze Japanse Takumi-meesters doen er alles aan om de perfecte beleving onderweg te creëren. Onze interieurs bieden meer ruimte, terwijl alles zich binnen handbereik bevindt en u als bestuurder centraal staat.

De All-New Mazda CX-60 is perfect voor lange ritten en om zware lasten te trekken. Hij is verkrijgbaar met een uiterst efficiënte 3,3-liter 6-(cilinder)-in-lijn dieselmotor. Bij de plug-in hybride versie zorgt de krachtige 2,5-liter benzinemotor samen met de elektromotor voor een opwindende rit.

Waar de All-New Mazda CX-60 zich mee onderscheidt van andere middelgrote SUV’s is zijn strakke, overzichtelijke design. Elk kenmerk en elk element is door onze Takumi-meesters uitgedacht om uw gevoel van eenheid met de auto te versterken.

Japans design.

De All-New Mazda CX-60 volgt de Kodo-designtaal. Deze doet recht aan het Japanse begrip ‘Ma’, wat de rust en schoonheid van een lege ruimte uitdrukt. Elk design element van de All-New Mazda CX-60 heeft een functie en is een uiting van een geraffineerd gevoel van schoonheid en verfijning. Het interieur bestaat uit edele materialen zoals esdoornhout, Nappa leder en unieke Japanse stoffen.

Veiligheid en comfort.

De All-New Mazda CX-60 is voorzien van een reeks technologieën die de auto veiliger en comfortabeler maken. Een nieuwe functionaliteit is het Driver Personalization System dat de omgeving van de bestuurder naar wens automatisch aanpast, de 360° camera waarmee je rondom de auto alles ziet, en het Kinematic Posture Control dat de wendbaarheid vergroot en voor stabiliteit in de bochten zorgt.