Lead generator Smart Lab

Wat doe je als Lead Generator?

Ben jij een geboren verkoopwonder? Heb je benzine door je aderen stromen en een vlotte babbel die de motor doet draaien? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze ultieme lead generator!

Bij Waasland Automotive zoeken we een enthousiaste collega (voltijds) om ons team te versterken op het Smart Lab in het Waasland Shopping Center. Als expert in auto’s geef jij klanten gepast advies en begeleid je hen door ons aanbod, inclusief accessoires, financieringen, onderhoudscontracten en verzekeringen. Jij maakt complexe autotermen begrijpelijk in mensentaal. Je bent niet alleen een luisterend oor, maar ook verantwoordelijk voor administratieve taken en het opvolgen van verkoopdossiers. Ondersteuning bieden aan marketing- en communicatieactiviteiten op Smart Lab en het plannen en uitvoeren van testritten behoren ook tot jouw takenpakket.

Ik ga ervoor

Dit ben jij in een notendop

Je bent zeer klantgericht, saleservaring is een plus maar zeker geen vereiste. Initiatief nemen en goede resultaten behalen motiveren jou. Je kunt stress loslaten en gedijt goed in een teamomgeving. Nauwkeurigheid en organisatie zijn jouw sterke punten. Werken op zaterdag vormt geen probleem en je beheerst het Nederlands uitstekend, met een basiskennis van Frans en Engels.

Dit kunnen wij je aanbieden

Solliciteren?
Gewoon doen.

Ik ga ervoor