FORD GT

MAAK KENNIS MET DE FORD GT

WAASLAND AUTOMOTIVE HEEFT DE EER OM EEN FORD GT TENTOON TE STELLEN. DE PRACHTIGE FORD GT IS HET GEZICHT VAN ECHTE INNOVATIE. VAN ZIJN 3,5-LITER ECOBOOST® TECHNOLOGIE TOT ZIJN ULTRA-EFFICIËNTE AERODYNAMICA, DE FORD GT IS HET TOPPUNT VOOR INNOVATIE.

PRESTATIES EN TECHNOLOGIE

DEZE FORD GT IS DE ULTIEME UITING VAN VORM DIE FUNCTIONALITEIT VOLGT. DE LICHTE CARROSSERIE IS GEMAAKT VAN KOOLSTOFVEZEL, HET GEBRUIK VAN ALUMINIUM BEPERKT HET GEWICHT VAN DE STERKE SUBFRAMES. OM OPTIMALE PRESTATIES TE VERBETEREN ZIJN ER BREMBO™* CARBON KERAMISCHE REMMEN ONTWORPEN VOOR DE FORD GT. NAAST DIT ALLES ZIT ER EEN ONGELOFELIJKE KRACHTIGE MOTOR IN, NAMELIJK DE TWIN-TURBOCHARGED, ECOBOOSTER® 3,5 LITER  V6 MET INTERCOOLER DIE 655 PK PRODUCEERT.

VEDER LICHT, SUPER STERK EN MEGA UNIEK

ER ZIJN MAAR 1000 STUKS GEMAAKT VAN DE FORD GT. WE KUNNEN DUS WEL ZEGGEN DAT HET EEN ZEER UNIEKE WAGEN IS. WAT NOG HEEL SPECIAAL AAN DE FORD GT IS, IS HET VERKOOPSPROCES. DIT WORDT NIET OP DE STANDAARD MANIER GEDAAN. ZO KAN U DUS NIET ZOMAAR EEN FORD STORE BINNEN WANDELEN EN DE FORD GT KOPEN. U MOET EEN HEEL AANVRAAGPROCES ONDERGAAN. MOMENTEEL ZIJN DE INSHRIJVINGEN WEER GESLOTEN, HET ZAL DUS NOG NIET VOOR DIRECT ZIJN!

FORD GT KEERT TERUG NAAR LE MANS

HET ALLER EERSTE MODEL VAN DE FORD GT WAS DE FORD GT40. DIT MODEL WERD GEBOUWD IN DE JAREN 60 MET ALS DOEL DE 1STE TE WORDEN OP DE LANGEAFSTANDSRACE LE MANS. EN 1STE ZIJN ZE ZEKER GEWORDEN MET DE FORD GT40, DIT ZELFS VIER KEER NA ELKAAR.

OM HUN 100-JARIG BESTAAN TE EREN, ONTWIKKELDE FORD IN 2003 EEN NIEUWE GT40 ONDER DE NAAM GT. VAN DEZE MODELLEN WERDEN SLECHTS 4.038 GEMAAKT. OOK TOEN WAS HET DUS AL EEN ZEER EXCLUSIEVE WAGEN.