EEN nieuwe soort ford

De nieuwe
elektrische Explorer.

100 % Elektrisch, 100 % Ford.

Hou mij op de hoogte
Een nieuwe generatie

Functionaliteit en prestaties.

Ontdek de belangrijkste eigenschappen van de elektrische Explorer.

Geavanceerde rijhulptechnologieën en het comfort van verwarmde, voorgevormde, sportieve voorstoelen zorgen voor een energieke rit. Er is zelfs een massagestoel voor de bestuurder.

Explorer zal langere reizen en roadtrips in zijn pas nemen. Slechts 25 minuten snel opladen kan het energieniveau verhogen van 10 procent tot 80 procent. In heel Europa krijgen Ford EV-rijders volgend jaar toegang tot een half miljoen oplaadpunten.

Het volledig verbonden infotainmentsysteem SYNC Move – compleet met 15-inch beweegbaar scherm – integreert draadloos Apple CarPlay en Android Auto.

Het beste van twee werelden.

Ontworpen en gebouwd in Duitsland met een opvallende Amerikaanse stijl, belichaamt de nieuwe elektrische Explorer een opwindende frisse benadering van de manier waarop we ons verplaatsen.

Future proof.

Uitgerust met futuristische looks en een concept car-achtig, ultramodern interieur met vijf zitplaatsen, biedt hij een naadloze digitale ervaring om te voldoen aan de eisen van Europa’s meest technisch onderlegde klanten.

Ontdek hem als eerste.

Schrijf je in op onze reservatielijst om de nieuwe 100% elektrische Explorer te bestellen wanneer deze later dit jaar wordt gelanceerd. De eerste leveringen zullen begin 2024 plaatsvinden.

Naar de website van Ford

Je hebt een Ford Account nodig om te reserveren.
je kan je inschrijven op de reservatielijst zonder aankoopverplichting of enige kosten.